Geniet van rust & ruimte

Camping Vallée de Lignac

Kleine, charmante en kindvriendelijke camping in natuurgebied.

Op de landelijk gelegen camping zijn 23 kampeerplaatsen aangelegd, alle voorzien van elektra. Afgebakend door struiken en jonge bomen. De ruime plaatsen voor vlondertenten en safaritenten liggen verspreid over het terrein door elkaar heen. Het totale terrein, met de vallei erbij, is 7 hectare. Je kan er vlondertenten, safaritenten of een gite huren en de eigenaren verwelkomen u graag op hun kindvriendelijke camping in Frankrijk. Natuurlijk is er een zwembad, een speeltuin, ruimte voor de kinderen om te spelen en je kan er een heerlijk gebakken pizza op het terras met uitzicht over de vallei eten, of genieten van een plat du jour of table d'hôtes.

Zwembad with a view

Op de helling, met uitzicht op de vallei en grazende koeien, ligt het zwembad dat voor verkoeling zorgt op zomerse dagen. Het terrein is in principe autovrij, zodat iedereen kan genieten van de ruimte.

Table d'hôtes op het terras

Lange gedekte tafels en heerlijk eten onder de Franse zon. Tijdens de table d’hôtes geniet je van een 3 gangen menu. Voor de kinderen is er een kindermenu. Bon appetit

Ontspannen gaat hier vanzelf

Het zwembad, de trampoline, de ruimte om te spelen, de skelters, de speeltuin en niet te vergeten al die vriendjes en vriendinnetjes zorgen ervoor dat uw kind zich uitstekend vermaakt en dat maakt van vakantie een feest.


Reacties van gasten (zie Zoover)

Natasja

Mooie rustieke kindvriendelijke camping

Mooie en goed onderhouden camping met lieve en warme Nederlandse eigenaren met passie voor hun vak! Heerlijke elke avond gegeten table 'd hotes, plat du jour of pizza. Daphne en haar zoon maken hier echt een feestje van! De website en communicatie vooraf zijn helemaal top. Alles was conform verwachting in een hele gemoedelijke sfeer.

Do you love to travel?

So, you have a passion for photography, experiencing new cultures and would like to share it with the world? Join us and become a writer for Fjord.

De camping in het kort

Aan de rand van een natuurgebied

Midden in de natuur gelegen, met op de achtergrond het geluid van kikkers en uilen komen velen hier tot rust. Vallée de Lignac is een ideale kleine camping voor gezinnen met kinderen, maar in mei en juni is het ook een ideale stek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Ontspannen gaat hier vanzelf

Een kleine charme camping voor gezinnen met jonge kinderen. Lekker overzichtelijk, zodat je ze met een gerust hart kan laten spelen en ontdekken. Volop vriendjes en vriendinnetjes, ze vervelen zich hier geen moment. Toch maar dat boek meenemen, dat al zo lang wacht?

Eten en drinken

Lekker eten en drinken hoort ook bij vakantie. Lange tafels, een leuk gesprek, lekkere wijn en de kinderen vermaken zich ook uitstekend!

Bijzonder vermaak

Wat dacht je van de indrukwekkende sterrenhemel die je hier ziet? De harmonieuze stilte, die alleen verstoord wordt door een kwakende kikker, een uil, een krekel of de nachtegaal. De rust en de ruimte is grandioos, alleen dat is al een bezoek aan de camping waard!  

Contact

  • Adres

    les Ages
    36370 Lignac

  • Telefoon

    0033 25425 7530

© Safaritent-Frankrijk 2020