Beleef de franse campagne

Domaine du Bourg

Hartje Frankrijk bij de Loire en met zwembad

Bij ons kunt u vakantiehuizen (gîtes), kamers (met ontbijt), een pipo wagen of een luxe safaritent huren, slapen in een trekkershut of een plaats op de camping reserveren. Het domaine beslaat ruim twee hectares. We willen het geheel kleinschalig houden, dat betekent dus geen disco, geen georganiseerde animaties, maar wèl gezelligheid, rust, ruimte voor de kids en (als u wilt) een prettig gesprek met de andere gasten. Wilt u echt helemaal niets aan het hoofd hebben, schuif dan aan voor ons uitgebreide ontbijt en avondeten. Graag tot ziens op ons domaine!

Safaritent op Domaine du Bourg

Bbq op het domaine

Ontspannen gaat hier vanzelf


Reacties van gasten (zie Zoover)

josha

Heerlijke plek

Dit is een eenvoudige maar fijne camping. Een eenvoudig zwembad, eenvoudig sanitair, maar schoon. Een hele fijne klim en klauter plek voor de kids en een trampoline. Hartelijke beheerders die Nederlands spreken. Gewoon een fijne camping! Enige wat wij ietsje minder vonden was dat heren en dames sanitair niet gescheiden is, maar och... als dat alles is.

Vakantie in de Bourbonnais

een historische regio bekend om de graven van Bourbon en de vele kastelen en forten. 

De camping in het kort

Samen op vakantie

Onze insteek is veel verschillende accommodaties aanbieden zodat mensen samen op vakantie gaan.
De famiie in een safari lodge, opa en oma in een B&B kamer, een bevriende familie in een gîte, een zus met vriend in de pipowagen …...
Voor iedereen is er wat te doen, acroparc voor klein en groot, zwembad, volleybal terrein, pétanque baan, terras, lounge stoelen ……Het mooie en zachtglooiende landschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, routes liggen voor u klaar. We verhuren ook fietsen.
 

Directe omgeving

Domaine du Bourg is gelegen in de "Bourbonnais" een historische regio bekend o.a. om de graven van Bourbon en de vele kastelen en forten. U vindt ons domaine aan de rand van het plaatsje Gannay sur Loire met op loopafstand de prachtige rivier de Loire. Aan de andere kant van het dorp ligt het Canal Lateral met een gezellig haventje met eetcafé en een oude sluis. Het strand van de Loire is een schitterende stilte plek om te zwemmen, van de rust te genieten en vogels te spotten. Door onze gasten zijn er inmiddels ruim 130 gespot, zie de lijst op onze website.

Lekker luieren!

Ook voor kinderen is ons domaine zeer geschikt. Er is een zwembad, een prachtig ecologisch acropark en een trampoline. Als de kinderen zich prima vermaken, kunnen de ouders zich lekker ontspannen!
Als u geen zin heeft in koken, is de avondmaaltijd een goede optie. We eten een 3-gangen menu aan lange tafels met vaak meerdere nationaliteiten en de wijn of een lokaal biertje ontbreken niet. De kinderen kunnen zich tussen de gangen door in de speeltuin vermaken.

Ecologisch en groene energie

Allemaal belangrijke zaken voor ons waar we aan blijven werken.
Ons Domaine is de 1e gecertificeerde vakantie locatie in de Allier m.b.t. recycling.
Het camping sanitair draait bijna volledig op een zonneboiler.
Een flink deel van de elektriciteit wordt geleverd door zonnepanelen.
De schoonmaak wordt gedaan met ecologische producten en materialen.
Voor wat betreft de maaltijden is onze insteek meer biologische producten.

Contact

 • Adres

  4 chemin des Terriens
  03230 Gannay sur Loire

   

   

 • Telefoon

  +33 (0)4 70 43 49 01

© Safaritent-Frankrijk 2020