Genieten voor jong en oud

Domaine des Hirondelles

Centraal gelegen met bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt

De drie luxe safari-tenten zijn onderdeel van Domaine des Hirondelles (met  nog drie gites en een studio) en is fraai gelegen in een dal, omringd door diverse historische kastelen en op korte afstand van de rivier de Dordogne. Het heeft een uniek uitzicht op het imposante middeleeuws kasteel van Beynac en ligt ongeveer 12 kilometer van het bekende middeleeuwse stadje Sarlat. De safari-tenten bevinden zich op een mooi groot veld achter het zwembad. In de parkachtige tuin ligt het prachtige zwembad met verschillende ligstoelen en parasols waar u heerlijk de dag kunt doorbrengen.

Een lekker ruim zwembad

Het zwembad biedt alle gelegenheid om af te koelen op een zomerse dag. De kinderen kunnen lekker springen op de trampoline of spelen in de speeltuin. Jong en oud vermaakt zich hier uitstekend.

Smaakvol ingericht

De safari-tenten zijn smaakvol ingericht met een houten vloer. De binnenruimte is 35m² met daarnaast een deels overdekt terras van 18m². De tenten bieden ruimte voor 5 personen. Achter in de tent bevinden zich 2 afgescheiden slaapvertrekken, met enerzijds een tweepersoons bed met nachtkastjes en anderzijds voor de kinderen een stapelbed en een 1-persoons bed. De bedden zijn voor U opgemaakt. Dat is pas luxe!

Voor een ontspannen vakantie

In het voorste gedeelte van de tent zijn verder aanwezig o.a. een tafel en stoelen, bergruimte, een ingericht keukenblok met 4-pits kookstel en een koelkast en voldoende verlichting en stopcontacten binnen. Ook is er warm en koud stromend water in de tent aanwezig. Buiten op het terras staat een picknicktafel, 2 ligstoelen en een barbecue.


Reacties van gasten (zie Booking.com)

Herma

“Gastvrij, vriendelijk en toch je eigen privacy.”

Gastheer en gastdame zeer vriendelijk en geven je alle privacy. Heb je iets nodig... je hoeft maar te bellen en zij staan voor je klaar. Zowel voor kleine mensen, grote mensen als groepen is deze accommodatie geschikt. Mooi centraal in het Dordogne gebied.

Genieten voor jong en oud

Voor als u op zoek bent naar een toeristische, sportieve, gezellige en/of rustgevende vakantie in de Dordogne!

De camping in het kort

Perigord Noir

Domaine des Hirondelles is gelegen in de "Perigord Noir", het bekendste deel van het departement de Dordogne, in het zuid-westen van Frankrijk en ongeveer 12 km van het prachtig en gezellige middeleeuwse stadje Sarlat.

Wifi voor iedereen

Op het hele terrein heeft u een goede onvangst voor Wifi. Voor een goede vakantie kan het handig zijn om "thuis" te vertellen dat U slecht bereikbaar bent.

Uitzending gemist?

Speciaal voor onze gasten in de safaritenten staat in het poolhouse een TV, zodat ook zij hun belangrijke tv-uitzendingen niet hoeven te missen!

Andere mogelijkheden

Op het domaine vindt u ook nog 3 gites en een studio. Dat biedt mogelijkheden voor diegenen die nog een beetje moeten wennen aan kamperen in en luxe safaritent. 

Contact

  • Adres

    La Gare
    24220 Saint Vincent de Cosse

  • Telefoon

    +33 55 329 66 15

    +33 6 871 80 820

© Safaritent-Frankrijk 2020