Verrast door ruimte en stilte

Kimaro Farmhouse

Even helemaal tot jezelf komen, op een bijzondere locatie in Frankrijk, midden in de natuur.

Kimaro Farmhouse ligt in het mooie Bourgondië, temidden van weilanden. In de ochtend word je dan ook begroet door onze 'buren': de Charolais-koeien, waar Bourgondië beroemd om is.

Even ver weg van de alledaagse drukte en stress! Voel de rust die over je neerdaalt. Als je aan de rand van ons eigen meer zit, besef je de rijkdom van deze bijzondere vakantie met beleving en ervaring van het natuurlijke ritme van het buitenleven. Geen notie van tijd, de dag stuurt zichzelf. Wees niet verrast als je plots een vos, das, wezel, of hert ziet wegschieten. De reeën komen zelfs drinken uit ons meer.

Vanuit ons domein loop je via een zandpad de uitgestrekte bossen in. Ideaal voor urenlange wandel- of mountainbike tochten. Ook de pittoreske Franse dorpjes, kastelen en landschappen in onze directe omgeving zullen je verrassen!

Luxe safaritenten in Bourgondië

Onze 6-pers safaritenten zijn zeer ruim, mooi en sfeervol ingericht, gekruid met Afrikaanse accenten. Vanuit de tent heb je zicht op het mooie Bourgondische heuvellandschap. Een ultieme landelijke belevenis in stijl! Het romantische bad nodigt uit tot een bijzondere afsluiting van een geslaagde dag vol activiteit en ontspanning.

De tent is voorzien van een apart binnentoilet.

Geluiden van een rijke dierenwereld

Elke safaritent staat op een prachtig stuk weiland waardoor je van een optimale ruimte en privacy kunt genieten. Een romantisch hemelbed (2.10m), een landelijke 2-persoonsbedstede en stapelbed bieden plaats aan 6 personen. Je slaapt onder canvas waardoor je ‘s nachts kunt genieten van de geluiden van een rijke dierenwereld, zoals kikkers, krekels en vogelgeluiden.

Luieren in de knusse zithoek

Onze luxe safaritent is voorzien van een gezellige country keuken met een 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Bestek, pannen, glazen, bekers: het is allemaal aanwezig. Ook is er in de tent vaste verlichting en stroom voorzien! Een lange tafel met comfortabele canvas stoelen nodigen uit voor een heerlijk eetfestijn! Luieren met een goed boek kan in de knusse zithoek in de tent of in de schommelbank op de veranda van de tent.

 


Reacties van gasten (zie gastenboek op de website)

Leonard en Marinda

Bedankt voor jullie enthousiasme en zorg

Lieve Marleen en Robby,
Als eerste willen wij jullie bedanken voor jullie enthousiasme en zorg. Niks is voor jullie te veel en alles regelen jullie. Wij zijn een gezin met veel vragen, en met jullie antwoorden hebben wij een top vakantie gehad. We hebben genoten van de prachtige omgeving. Leuke straatjes, prachtige kerken, mooie boetiekjes, lekkere bakkers, de geweldige natuur. 
Voor de natuur hoefden we trouwens niet weg. Op jullie plekje vind je alles als natuurliefhebber. Kakelende kipjes, zingende vogels, loeiende koeien, romantische uilen, vliegende bommenwerpers, en toch alle rust! Als laatste iets over jullie luxe 10+ tent: De kinderen genoten als eerste in de speelhoek onder hun bedstede. En wij voelden ons een koningskoppel in het grote Italiaanse bad en hemelbed. Kortom, onze vakantie op Kimaro zullen wij nooit vergeten. 
Ps: ons zien ze niet meer in Center Parcs

Even helemaal tot jezelf komen, op een bijzondere locatie in Frankrijk, midden in de natuur.

Alleen, samen met je partner, gezinnetje, familie of vrienden. 
Verrast worden door de ruimte en de stilte, op een plek waar de tijd heeft stilgestaan.

De camping in het kort

Liever nog meer luxe?

Onze vakantieboerderij (Twiga House) maakt onderdeel uit van onze boerderij uit 1875. Ze is gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter. Romantisch, sfeervol en landelijk, gekruid met Afrikaanse accenten. 

Twiga House

Twiga House heeft 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet, ingerichte keuken en een gezellige woonkamer met eet- en zithoek en een houtkachel. Beddengoed is voorzien. Er is ruimte voor maximaal 4 personen, en er kan eventueel kosteloos een extra kinderbed voorzien worden. 

Gastronomie

Heb je eens geen zin om zelf in de keuken te staan? Wij verwennen je graag!

Wij bieden tijdens het seizoen een aantal keren per week Table d´hôte aan in ons gezellige, landelijke buitenrestaurantje. Lekker smullen voor € 19.50 per persoon.
Kids van 2 t/m 8 jaar eten voor de helft van de prijs.

Activiteit

Een veemarkt bezoeken, naar een brocante in de buurt voor mooi antiek of even lekker op zijn Frans naar de lokale markt?
Een wijnkelder bezoeken, lekker Bourgondisch uit eten of gewoon met een fles wijn of champagne aan ons eigen meer genieten van de zonsondergang.

Elke woensdagavond organiseren wij tevens een gezellig kampvuur met marshmallows voor de kids en een uitgebreide ‘bushbar’!


Contact

  • Adres

    Kimaro Farmhouse
    Les Bougauderies d´en Bas

    58350 Colméry, Nièvre, Bourgogne

  • Telefoon

    +33 386 220 789

© Safaritent-Frankrijk 2017

Delen