luxe safaritent in Frankrijk

een luxe safaritent op een nederlandse camping in Frankrijk

Ontspannen vakantie op de mooiste plekken

Vakantie in een luxe safaritent op een kleine Nederlandse camping in Frankrijk

Verspreid over het land is er voor iedereen wel een kleine camping in Frankrijk te vinden die precies is wat je zoekt. Hier vindt je leuke campings op mooie plekken met een luxe safaritent. Deze website toont een selectie van de mooiste plekken.

Even geen zin meer in dat massa toerisme, maar op zoek naar een kleine camping in Frankrijk? Een Nederlandse camping Frankrijk op een bijzondere plek, waar je nog kunt genieten van de stilte, de rust, de ruimte en de geluiden van de natuur? Charmante oude gebouwen, vaak boerderijen, omgetoverd tot een kleine camping Frankrijk. Daar kan je genieten van een relaxte vakantie zonder stress. Bekijk de "pareltjes" in de verschillende gebieden en zoek een mooie bestemming uit. Alvast een superfijne vakantie!

Kastelen, landerijen en het Franse platteland

Luxe safaritent in Midden-Frankrijk

Uitgestrekte landerijen en bossen, valleien met rivieren, middeleeuwse kastelen en Châteaux, mooie steden en leuke stadjes. Naast schitterende natuur en een afwisselend landschap is er enorm veel cultuur. Hier vindt u vast en zeker een luxe safaritent op een kleine camping in Frankrijk. 

safaritenten

Joie de vivre is hier als kunst verheven

Luxe safaritent in Zuid-Frankrijk

Waar de zon zorgeloos schijnt en ontspannen vanzelf gaat. Gorges, oude Romeinse bouwwerken, lavendelvelden, kleine pittoreske dorpjes met terrasjes onder platanen wachten op nieuwsgierige bezoekers.

safaritenten

De zee, de stranden, het blijft trekken

Luxe safaritent in West-Frankrijk

Genieten aan de westkust van Frankrijk, fruits de mer op een terras, een koele witte wijn erbij, de zilte lucht van de zee. Maar ook  landinwaarts herbergt dit deel van Frankrijk vele parels om te ontdekken.

safaritenten

De kant van de alpen en de bergweiden

Luxe safaritent in Oost-Frankrijk

De kant van de alpen, met weer heel andere architectuur en een indrukwekkende natuur die menig natuurliefhebber verstelt doet staan. Wandelen, raften, parasailing, het is allemaal mogelijk.

Noord, oost, zuid of west

In Frankrijk vind je een luxe safaritent en is je vakantie het best. 

© Safaritent-Frankrijk 2017

Delen