een oase van rust

Le Grand Bois

Kleine, charme-natuurcamping in de Provençaalse Drôme

Le Grand Bois is een vakantieparadijs, een oase van rust middenin de natuur. Ver van snelwegen en massatoerisme, met historische charmante dorpjes in de directe nabijheid. In het bos op het terrein een camping met 40 kampeerplaatsen waaronder 10 zeer ruime safaritenten, een nieuw 6-persoonschalet, een 3-persoons ’90 caravannetje, en in de voormalige auberge zijn 4 gastenkamers en een volledig ingerichte 4-persoons vakantiewoning. Het terrein is totaal 2,5 hectare groot, met een ruim zwembad, speelveld, speeltoestellen, pingpongtafel en centraal op het terrein een gezellige bar met ruim terras. In de zomermaanden

Ruim zwembad

Centraal op het terrein met uitzicht op de vallei ligt het zwembad met kinderbadje voor de nodige verkoeling tijdens de tropische zomerdagen.

Genieten op het terras

Een ijsje, een tapbiertje, een koel glas lokale rosé en ’s avonds smullen van wat er uit de keuken wordt getoverd; heerlijke dagschotels, een gratin de raviole, salades, en ook een pizza of frites/saucisse staan op het menu

Iedereen blij

In de zomermaanden wordt de camping vooral bezocht door kinderrijke families van diverse nationaliteiten; Nederlands, Belgisch, Frans en Engels. De kinderen spelen allemaal veilig samen op de autovrije camping en de ouders ontspannen met een boek !


Reacties van gasten (zie Zoover)

Fransien

Rustieke camping met relaxte en gezellige sfeer

Wij gaan altijd naar rustieke campings. Le Grand Bois is rustiek én gezellig! Grote plekken (ruim genoeg voor onze grote Karsten tent en hangmat) midden in het bos of aan de rand van het speelveld met prachtig uitzicht over het dal en de bergen. Hier sta je zeker niet scheerlijn over scheerlijn. Hoogseizoen is levendig. Veel kinderen, die vrijuit spelen omdat auto's op het parkeerterrein blijven. Ook een leuke bar met dagschotels, pizza en friet. Op woensdag een bbq. Gezellig en kleinschalig, verder geen animatie ofzo.

Zoek je een oase van rust?

In de periode buiten juli en augustus is de plek een paradijs voor rust- en natuurzoekers…

Contact

 • Adres

  Route D233, Col de Boutière

  26460 Le Poët Célard

 • Telefoon

  +33 4 75533372

  +33 6 4838 1249 / +33 6 8733 7767

   

   

© Safaritent-Frankrijk 2020