Voor een onvergetelijke vakantie

Vakantiepark Platus

Kleinschalig, Kindvriendelijk Vakantiepark op de grens van de Lot en de Dordogne

Vakantiepark Platus licht midden in de bossen, heeft 13 accommodaties en is ruim 6 hectare groot. Het park is overzichtelijk en daarom uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Je kunt er A-Chalets huren of Safari-Lodges met luxe badkamer die door de eigenaren zelf ontworpen en gebouwd zijn.

Het park heeft een groot zwembad met ligstoelen en een apart kinderbadje. Verder is er een restaurant en een grote speelweide (Kidsplace) met eigen Kidsclub, het domein van de kinderen. Op de Kidsplace vind je van alles voor de kids en er wordt er meerdere keren per week wat leuks georganiseerd.

Restaurant

In het restaurant kun je aanschuiven voor Table d’hôtes, een pizza, Plate du jour of gewoon iets van de kleine kaart. Verder worden er dagelijks verse broodjes gebakken en kun je er natuurlijk heerlijk lunchen.

Groot zwembad met apart kinderbad

Het park heeft voor Franse begrippen een groot zwembad wat volledig omheind en kindvriendelijk afgesloten is. Bij het zwembad staan voldoende ligstoelen en terras setjes om te relaxen.

Kidsplace met Kidsclub

De Kidsclub is het domein van de kinderen waar ze zichzelf kunnen terugtrekken met allerlei spelletjes, knutselspullen en een voetbaltafel. Je kunt op afstand lekker meekijken hoe ze zichzelf en elkaar vermaken.


Reacties van gasten (zie Zoover)

Gerdie

Genieten!

Een heerlijke plek om je vakantie te vieren. We waren hier maar een week en deze vloog voorbij. Vanwege het prachtige weer zijn we niet veel weg geweest. De kinderen kregen we nauwelijks mee. Wat we bijv. wel gezien hebben zijn Sarlat en Domme, beide de moeite waard. Volgend jaar gaan we weer, maar nu langer. De safarilodge is alweer geboekt. Zin in Esther en Jos!

Lekker op avontuur?

Vakantiepark Platus heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De camping in het kort

Kidsplace met Kidsclub

Op de Kidsplace vindt je trampolines, een skelterbaan, grote speelblokken, volleybalveld, jeu de boules baan, zandbak, schommels, glijbaan, etc. Verder kun je er voetballen, klimmen/klauteren en wordt er meerdere keren per week wat leuks georganiseerd

Restaurant met ruim terras

Het terras heeft een ruim terras die voor het seizoen van 2018 wordt overdekt. Het terras kijkt uit over de Kidsplace en het zwembad dus zelfs vanaf het terras kun je de kids goed in de gaten houden. Het restaurant heeft een kleine kaart en je kunt er ontbijten, lunchen en/of dineren. 

Brood

In het restaurant kun je broodjes bestellen die bij je accommodatie op jouw gewenste tijdstip worden bezorgd.

Een heerlijke plek

Een heerlijk rustige plek, vakantie tussen grote bomen, in een totaal andere sfeer met eigen geluiden en geuren. Uw zintuigen worden wakker en geven aan dat u heel ergens anders bent. Een vakantieplek die het milieu respecteert, met het accent op comfort, gezelligheid en service van kwaliteit.

Contact

  • Adres

    Platus
    46250 Marminiac

  • Telefoon

    +33 565222907 / +31 611720876

© Safaritent-Frankrijk 2020