Rust, ruimte en gezelligheid

Valenthèze

Een heerlijke plek voor alle seizoenen.

In het meest westelijke puntje van de LOT, op de grens met de Dordorgne ligt Auberge/Camping Valentheze. In deze regio is de ongedwongen en rustgevende sfeer van het zuiden van Frankrijk nog terug te vinden. De streek is heuvelachtig met veel krijtrotsen, bossen en rivieren. Valentheze is een kleine parkachtige natuurcamping waar u naast kamperen met eigen tent/caravan/camper kunt verblijven in een geheel ingerichte safaritent met eigen sanitair.

Het is altijd mooi groen in de Lot

Op het 5 ha. grote terrein bevindt zich een zwembad, dierenweide, sportveld, jeu de boule baan, salle de jeux en vooral veel ruimte.

Formule menu du jour

Een gezellig terras met uitzicht op het zwembad en een wissend keuzemenu (ook vegetarisch). Dagelijks geopend en de bakker levert iedere morgen vers brood.

Safaritenten

Op Valenthèze kunt u kiezen voor een verblijf in één van onze compleet ingerichte Safaritenten. Vanaf juni een heerlijke plek om vakantie te vieren. De tenten zijn zeer compleet en comfortabel ingericht en beschikken over eigen sanitair!


Reacties van gasten (zie Zoover)

Romke

Erg fijne ervaring, "thuiskomen" in Frankrijk!

Mooie safaritenten, heerlijke gemoedelijke sfeer, veel rust. Verwacht dus geen animatieprogramma, hoewel er best wat spelletjes en kleine activiteiten werden georganiseerd. Voornamelijk gezinnen met jonge kinderen, ons gezien viel nogal uit de toon (3 kinderen, 14, 18 en 19 haar), maar wij zoeken altijd naar rustige campings in een omgeving die voldoende variatie biedt en dat is hier zeker het geval! Wandelen, fietsen, leuke plaatsjes, markten, kastelen, etc. Direct bij aankomst het gevoel van "thuiskomen" door de persoonlijke benadering. Gezellige bar/terras, waar je in de avond heerlijk onder de wijnranken kunt zitten onder het genot van een hapje of drankje.

Kom ook ontspannen!

Op het 5 ha. grote terrein bevindt zich een zwembad, dierenweide, sportveld, jeu de boule baan, salle de jeux en vooral veel ruimte.

De camping in het kort

Zomer

Veel zon, warmte en heerlijke lange dagen. De camping leeft! Er wordt genoten van het zwembad, activiteiten, kinderboerderij en vooral van het buiten zijn. Heerlijk luieren voor de tent of rondt het zwembad. Uitstapjes naar de vele markten, festivals, kastenen in de buurt…..

Ontspannen

Niets is er leuker voor kleine kinderen als te scharrelen in het gras, te spelen met water, zwemmen in het zwembad of in één van de meren in de buurt, ruimte hebben om te kunnen rennen en te kijken naar de dieren en bovenal te genieten van een ontspannen tijd met vriendjes en vriendinnetjes.

Kijk ook naar onze SPECIALE AANBIEDINGEN voor gezinnen met jonge kinderen

Eten en drinken

Ons restaurant heeft een heerlijk terras en is dagelijks geopend voor een heerlijke gewone koffie (met taart) tot een latte macchiato, een ijsje of een wat sterkere verfrissing.
We bieden een dagelijks wisselend menu en een kindermenu voor de kleintjes en om de vakantie nog completer te maken bieden we de mogelijkheid voor halfpension.

Activiteiten

Het departement Lot biedt naast cultuur, geschiedenis en gastronomie vele sportieve uitdagingen. Een fantastisch fiets- en wandelgebied met routes langs middeleeuwse dorpen, de vele wijnvelden en mooie uitzichtpunten. Verder in de directe omgeving zijn er kastelen, je kan paardrijden, golfen, kanoën en is een ‘parc en ciel’ (klimmen in de boomtoppen).

Contact

 • Adres

  Valentheze
  Lagrave
  46700 Montcabrier

 • Telefoon

  +33 565 360357

 • Email

  info@valentheze.fr

 • Website

  http:///www.valentheze.fr

© Safaritent-Frankrijk 2017

Delen