de mooiste plekjes

Omdat je vakantie bijzonder moet zijn!

over de campings op deze website

Van klein tot middelgroot

Op Safaritent-Frankrijk vindt u kleine tot middelgrote campings met safaritenten, waar men persoonlijk contact en kwaliteit belangrijk vindt. Gastvrijheid is hier nog een begrip en men zet zich voor de volle 100% in voor uw geslaagde vakantie.

Safaritenten

Er is geen standaard voor safaritenten. Dat betekent dat er geen tent hetzelfde ingericht zal zijn, maar de locatie en de inrichting zal afgestemd zijn op een luxe kampeervakantie.

Voor ieder wat wils

Er zijn bergen, er is zee, kilometerslange stranden, landerijen, meren, rivieren, ongerepte bossen, middeleeuwse kastelen en wereldberoemde châteaux, leuke steden en stadjes en pittoreske dorpjes, enorm veel cultuur en culinaire lekkernijen. Frankrijk heeft voor iedereen wel iets te bieden.

Ontdek je vakantieplek

Deze website is bedoeld voor mensen die op op zoek zijn naar een fijne plek voor een vakantie in een safaritent en niet het hele internet willen afstruinen. De mooiste plekjes vind je hier op Safaritent-Frankrijk.com.

Uw vakantie is een mooie plek waard

Zoek daarom met veel plezier tussen de mooie campings die al even mooie safaritenten hebben, die klaar staan voor uw vakantie.

Heeft u ook een safaritent op een mooie plek?

Wilt u die graag op deze website laten zien? Stuur ons een bericht.

© Safaritent-Frankrijk 2017

Delen