Rust en ruimte

Nederlandse camping in Frankrijk

kamperen in een natuurpark


Vakantie in een luxe safaritent op een kleine Nederlandse camping in Frankrijk

Even geen zin meer in dat massa toerisme, maar op zoek naar een kleine camping in Frankrijk? Een Nederlandse camping in Frankrijk op een bijzondere plek, waar je nog kunt genieten van de stilte, de rust, de ruimte en de geluiden van de natuur? Charmante oude gebouwen, een boerderij, omgetoverd tot een kleine camping. Hier kan je genieten van een ontspannen vakantie zonder stress. Camping Vallée de Lignac in midden Frankrijk, op één dag rijden. 

luchtfoto van Nederlandse camping in Frankrijk
Rust, ruimte en natuurlijk genieten

Kleine camping op het Franse platteland

De camping heeft 25 plaatsen, er is een zwembad met peuterbaden, fris en modern sanitair, een speeltuin, een kampwinkel en een bar met terras waar je kunt genieten van table d’hotes, cocktails, schuimige cappuccino’s, lekkere wijntjes, of een lekker Belgisch biertje. Kortom, een camping voor jong en oud!

Zwembad met peuterbaden op Nederlandse camping in Frankrijk
Zwembad, peuterbad, speeltuin, het is er allemaal!

Een verkoelende plons in het zwembad

Waar de zon zorgeloos schijnt en ontspannen vanzelf gaat. Lekker afkoelen bij het zwembad, daarna een plekje zoeken op het terras en genieten van een ijsje of zo’n heerlijke camping Cocktail. Waar kan ik boeken?

Lekker eten en drinken, genieten maar!

Table d’hôtes, plat du jour, pizza, het is er allemaal

Genieten van table d’hôtes, huisgemaakte pizza’s op het terras, een koel wit wijntje erbij, wat wil een mens nog meer! Gezellig samen aan lange tafels, een leuk gesprek en aangename ontmoeting.

Authentieke Franse gebouwen op de camping

Charme camping

Een charmant geheel alle gebouwen bij elkaar, het lijkt haast wel een dorpje. Het sanitair is gevestigd in één van de oude gebouwen. Ook de gîte bevindt zich in een verbouwde boerenschuur. Het heeft een aantrekkelijk karakter.

Op 8 uur rijden begint je vakantie!

In Frankrijk vind je een luxe safaritent en is je vakantie het best. 

© Safaritent-Frankrijk 2024