hoera vakantie

luxe safaritent op kleinschalig domein in Frankrijk

Vakantie in een safaritent op een kleinschalige Nederlandse camping in Frankrijk

Er is voor ieder wat wils! Een safaritent voor 4 personen, of voor een groot gezin met 6 personen. Je kunt kiezen uit een safaritent wood, safaritent wood xl, of voor de traditionele safaritent cotton.

Even geen zin meer in dat massa toerisme, maar op zoek naar een kleine camping in Frankrijk? Een Nederlandse camping Frankrijk op een bijzondere plek, waar je nog kunt genieten van de stilte, de rust, de ruimte en de geluiden van de natuur? Charmante oude gebouwen, een oude boerderij, omgetoverd tot een kleine camping in Frankrijk. Daar kan je genieten van een relaxte vakantie zonder stress. Een ruime safaritent maakt het genieten helemaal compleet!

een safaritent in Frankrijk op kleinschalige camping
Glamping op het Franse platteland

Een stoere safaritent voor 4 personen

Een gezellig ingerichte safaritent, voorzien van alle benodigdheden om te kunnen genieten van een welverdiende ontspannen vakantie. Genieten van het buitenleven? Rijdt de keuken naar buiten en kokkerel gezellig buiten op de veranda.

een hele ruime safaritent in Frankrijk op kleinschalige camping
Joie de vivre is hier zo eenvoudig!

Een ruime safaritent voor 6 personen

Deze tent is uitgerust voor maximaal 6 personen. De leefruimte is wat groter en dat is altijd fijn! Deze tent heeft een vaste keuken en is dus niet verrijdbaar naar de veranda, maar genieten van het buitenleven kan hier natuurlijk ook.

een kleinschalige camping
Je waant je gewoon op safari

Een originele safaritent

Een stapelbed in de kinderkamer en een onderschuifbed erbij maken deze tent geschikt voor een gezin met 3 kinderen. Ook hier rijd je de keuken gemakkelijk naar buiten, zodat je van het buitenleven niets hoeft te missen. Wil je ook op safari in natuurpark de Brenne, reserveer dan snel een stoere tent.

safaritent frankrijk cosy
in 2022 nieuw geplaatst

Een supermooie tent voor 4 personen

Een safaritent met een iets kleiner vloeroppervlak, maar nog steeds een ruime tent met alles erop en eraan, om heerlijk in te verblijven. Een ruime afsluitbare slaapkamer voor de ouders en een slaapkamer met stapelbed voor 2 kinderen. Een uitstekende basis voor een fijne kampeervakantie.

Wij wensen jullie nu al een fijne vakantie

Hier vind je een fijne safaritent en wordt je vakantie Top! 

© Safaritent-Frankrijk 2024