hoera vakantie

luxe safaritent op kleinschalig domein in Frankrijk

Vakantie in een safaritent op een kleinschalige Nederlandse camping in Frankrijk

Er is voor ieder wat wils! Een safaritent voor 4 personen, of voor een groot gezin met 6 personen. Je kunt kiezen uit een safaritent wood, safaritent wood xl, of voor de traditionele safaritent cotton.

Even geen zin meer in dat massa toerisme, maar op zoek naar een kleine camping in Frankrijk? Een Nederlandse camping Frankrijk op een bijzondere plek, waar je nog kunt genieten van de stilte, de rust, de ruimte en de geluiden van de natuur? Charmante oude gebouwen, een oude boerderij, omgetoverd tot een kleine camping in Frankrijk. Daar kan je genieten van een relaxte vakantie zonder stress. Een ruime safaritent maakt het genieten helemaal compleet!

een safaritent in Frankrijk op kleinschalige camping
Glamping op het Franse platteland

Een stoere safaritent voor 4 personen

Een gezellig ingerichte safaritent, voorzien van alle benodigdheden om te kunnen genieten van een welverdiende ontspannen vakantie. Genieten van het buitenleven? Rijdt de keuken naar buiten en kokkerel gezellig buiten op de veranda.

een hele ruime safaritent in Frankrijk op kleinschalige camping
Joie de vivre is hier zo eenvoudig!

Een ruime safaritent voor 6 personen

Deze tent is uitgerust voor maximaal 6 personen. De leefruimte is wat groter en dat is altijd fijn! Deze tent heeft een vaste keuken en is dus niet verrijdbaar naar de veranda, maar genieten van het buitenleven kan hier natuurlijk ook.

een kleinschalige camping
Je waant je gewoon op safari

Een originele safaritent

Een stapelbed in de kinderkamer en een onderschuifbed erbij maken deze tent geschikt voor een gezin met 3 kinderen. Ook hier rijd je de keuken gemakkelijk naar buiten, zodat je van het buitenleven niets hoeft te missen.

tent op een vlonder
Ook een heerlijk plek voor een fijne vakantie

Minstens zo ruim als een safaritent

Eigenlijk geen safaritent, maar wat een ruimte heb je in deze tent en hij staat op een vlonder, dus alles staat recht. Een ruime slaapcabine voor de ouder en een slaapcabine voor 2 kinderen. Een uitstekende basis voor een fijne kampeervakantie.

Wij wensen jullie nu al een fijne vakantie

Hier vind je een fijne safaritent en wordt je vakantie Top! 

© Safaritent-Frankrijk 2022