Je wilt een safaritent huren in Frankrijk?

Safaritent huren

Als je écht een leuke kampeervakantie wilt, dan moet je een safaritent huren. Kamperen in een safaritent is een unieke belevenis. Het is kamperen, maar toch heel anders. De tent is niet alleen een stuk ruimer, dan gewone kampeertenten, maar ook een stuk luxer. Omdat de tent ruimer is, passen er ook echte bedden in en een keuken. De tenten zijn hoger, waardoor het in de zomer minder warm wordt dan in een gewone tent. 

De safaritent

De safariten staat op een mooie ruime plek in een bijzondere omgeving in Frankrijk. De tent is met zorg ingericht en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Echte bedden, een goede kookgelegenheid, comfortable stoelen en meubilair zullen niet ontbreken. Bij safaritent-frankrijk.com vind je kleine campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaren, waar je een safaritent kan huren. 

Kleine campings

Kleine campings waar je kan ontspannen in een natuurlijke omgeving en waar persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn. Geen gesjouw met spullen, maar een safaritent huren. Dat is glamping! Een kant en klare tent betekent de hele vakantie genieten. Direct na aankomst  genieten van een ruime plek, een compleet ingerichte tent, zonder zelf een tent op te moeten zetten. 

Ontspanning voor iedereen

Ook als je geen zin hebt om te koken? Dan is dat is geen probleem, je schuift gewoon aan bij de table d’hôtes, een koel streekwijntje erbij en je beseft wat écht vakantie is. Andere mensen ontmoeten en gezellig natafelen met een ambachtelijk gemaakte authentieke Franse kaas. Een safaritent huren in Frankrijk op een kleine camping bezorgt je een supervakantie!

© Safaritent-Frankrijk 2024