Op zoek naar een huurtent in Frankrijk?

Huurtent in Frankrijk

Bij safaritent-frankrijk.com vind je kleine campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaren, waar je een huurtent kan vinden. Stuk voor stuk bedrijven waar je kan ontspannen in een natuurlijke omgeving en waar persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn.

De huurtent

De huurtent staat op een mooie ruime plek in een bijzondere omgeving in Frankrijk. De tent is met zorg ingericht en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Echte bedden, een goede kookgelegenheid, comfortable stoelen en meubilair zullen niet ontbreken.

Gemak dient de mens

Geen gesjouw met spullen, maar een tent die helemaal klaar staat. Het kan bijna niet gemakkelijker. Dat is echt glamping! Een kant en klare tent betekent de hele vakantie genieten. Na aankomst op de camping, direct genieten van een ruime plek, een compleet ingerichte tent, zonder eerst een tent op te moeten zetten. 

Vakantie voor iedereen

Geen zin om te koken? Dat is geen probleem, je schuift gewoon aan bij de table d’hôtes, een koel streekwijntje erbij en je beseft dat je écht  vakantie hebt. Een leuk gesprek met andere campinggasten en gezellig natafelen met een ambachtelijk gemaakte authentieke Franse kaas. Een huurtent in Frankrijk op een kleine camping bezorgt je een supervakantie!

© Safaritent-Frankrijk 2024