Een kant en klare tent  in Frankrijk?

Een kant en klare tent in Frankrijk

Bij safaritent-frankrijk.com vind je kleine campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaren, waar je een kant en klare tent kan huren. Stuk voor stuk leuke kleine toeristische bedrijven waar ontspannen vanzelf gaat en een natuurlijke omgeving en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn.

De tent

De kant en klare tent staat natuurlijk op een mooie plek ergens op een charmante camping in Frankrijk. De tent is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ga eens kamperen in een kant en klare tent in Frankrijk. De vakantie zal ongetwijfeld een succes zijn en uiteindelijk ga je weer uitgerust huiswaarts.

Gemak dient de mens

Kant en klaar, dus alleen je eigen kleren en spullen meenemen. Geen gesjouw met tenten, maar een tent die helemaal klaar staat. Het kan niet gemakkelijker. Na aankomst op de camping, direct genieten van een ruime plek, een compleet ingerichte tent, zonder eerst een tent op te moeten zetten. 

Vakantie

Geen zin om te koken? Dat is geen probleem, je schuift lekker aan bij de table d’hôtes, een koel wijntje erbij en je beseft dat je écht  vakantie hebt. Frans kaasje erbij en genieten maar.. Een huurtent in Frankrijk op een kleine camping bezorgt je een supervakantie!

© Safaritent-Frankrijk 2024