Luxe ingerichte tenten in Frankrijk

Luxe ingerichte tenten

Op www.safaritent-frankrijk.com vind je kleine campings met verhuur van luxe ingerichte tenten in Frankrijk. De luxe ingerichte safaritenten staan op kleine idyllische campings in Frankrijk. Bekijk het aanbod van kleine campings die zich op deze website presenteren.

De ingerichte tent

De ihuurtent staat op een kleine camping op een mooie ruime plek in een bijzondere omgeving in Frankrijk. De luxe tent is compleet ingericht en het ontbreekt je aan niets. Echte bedden zorgen voor een goede nachtrust en comfortable stoelen en meubilair zorgen dat je heerlijk kan ontspannen.

Kampeerervaring

Dat is toch een heerlijke kampeerervaring, als de tent al klaar staat voor je?  Dat is nu glamping! Geen gedoe en geen gesjouw, maar ontspannen van je vakantie genieten. Luxe ingerichte tenten in Frankrijk zijn niet voor niets zo populair. 

Het is écht vakantie!

Geen massatoerisme, maar tot rust komen op een kleine sfeervolle camping met Nederlandse eigenaren. Meestal wordt er wel één of meerdere table d’hôtes avonden georganiseerd, dus dat is helemaal luxe.  Genieten van streekproducten en een leuk gesprek.

© Safaritent-Frankrijk 2024